Yangın Kapısı Fiyatları Günlükler

Wiki Article

Montaj: Yangın bapsı, hakikat şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, kompetan bir ekip tarafından gerçekleştirilmelidir.

şayet bir bapnın yangına peklik konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak ivedi çıkış bapsı namına yapı bitirme aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe bakılırsa bağırsakörgüsı ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan henüz rakik kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının pahaı daha buna bağlı olarak henüz bozuk olmaktadır.

Yangın kapıları, binanızın veya tesisinizin gereksinimlerine demetlı olarak birkaç farklı sıyanet seviyesi esenlayabilir. Davetsiz misafirlerin orantılı onay olmadan dışarıdan harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler gibi) mevcuttur.

Yaman sızdırmaz özelliğe ehil olmaları çevresı ile yangın simultane insanoğluın tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Müstacel çıkış kapısı ismi ile bile malum bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde nispeten geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biriyi dokumada bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

 60dk ve 120dk üzere averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri hakkında bilgelik alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Bu kabilinden yerlerde belirttiğimiz üzere yalnızca yangın çıkış noktasının olması da yeterli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu gibi kriterlerin dikkate tuzakınarak gerekli adetda yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde bile yarar vardır.

Hassaten geniş bayi ağına malik firmamız montaj ve hizmet alışverişlemleri esnasında kullanıcılara önemli kolay katkısızlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında altın bir ölçüt Yangın Kapısı olarak gösterilebilir.

Merdivenin kapısının dışarıya doğru açılması gerekir. Kaldırıma yakınlarında açılarak olası bir yangın yerinde insanların kaçmasını sağlamlar.

Panik bar sayesinde bağırsakerden autarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı mevsuk iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok kolaylık ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış binalabilir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Acil çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı dirimsel öneme malik bir yapı elemanıdır.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir özge faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara müsait olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Kapısı Tatbikat Amacı Yangın kapılarının üretim amacı beniâdem katkısızlığını koruyup yangın ve tütün gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Report this wiki page